Ref

Stagiaire HR (CW)

Location

Curaçao

Specialism / Function

HR

Entry Route

recruitment@cw.gt.com

Position Type

Stagiaire

Wil je meelopen op een dynamische Human Resource (HR) afdeling? Dat kan bij Grant Thornton in de Dutch Caribbean. Je loopt mee met verschillende projecten wat je in staat stelt om je vergaarde kennis in de praktijk te brengen, binnen een internationale onderneming gevestigd op een zonnig eiland.

Buitenlandse meeloopstage bij de People & Culture afdeling (Curaçao)

 

Wie ben jij?

Je bent een talentvolle en ambitieuze student. Je wilt jezelf ontplooien en vaardigheden, inzichten en relaties opbouwen, die in de toekomst van je carrière goed van pas komen.

  • Je bent een Bachelor of Master student in de richting Human Resources;
  • Je werkt graag in teamverband, bent proactief, hebt oog voor details en presteert goed onder tijdsdruk;
  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, hebt gedegen kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Papiamento is gewenst;
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar, vanaf 1 februari 2020 of eerder;
  • Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: Collaboration, Leadership, Excellence, Agility, Respect & Responsibility.

 

Hoe ziet je werk eruit?

Als HR stagiaire ondersteun je de Human Resource Manager en de Senior Human Resource Officer bij de uitvoering van het Human Resource (HR) beleid van Grant Thornton in de Dutch Caribbean. Je voert alle operationele en ondersteunende HR werkzaamheden uit, op het gebied van werving en selectie, training en ontwikkeling, performance management en personeelsbeheer. Daarnaast lever je een bijdrage bij de organisatie van evenementen. Je zal werken vanuit ons kantoor in het centrum van Curaçao.

 

Wij bieden:

  • Ruimte om te groeien;
  • Een stage op een unieke afdeling;
  • Een dynamische stageomgeving met een prettige en collegiale sfeer, waarin je uitdagende opdrachten voor Grant Thornton uitvoert;
  • Een persoonlijke begeleider (een professional uit de praktijk), die regelmatig contact met je heeft en je ondersteunt op zowel persoonlijk en vakinhoudelijk gebied.

 

Wie zijn wij ?

Grant Thornton in de Dutch Caribbean is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 53.000 professionals in meer dan 130 landen. Wereldwijd nemen we een zesde positie in. Bij Grant Thornton in de Dutch Caribbean werken ruim 175 professionals nauw met elkaar samen vanuit 4 vestigingen.

Wij bieden jou volop kansen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk, waarmee je het maximale uit jezelf en jouw carrière haalt. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact. Solliciteer nu!
Enthousiast?


Wil jij ruimte krijgen om te groeien als stagiair binnen Grant Thornton? Stuur je sollicitatie per mail naar recruitment@cw.gt.com. Solliciteren kan tot uiterlijk 1 november 2019. Als je jouw sollicitatie inclusief CV, motivatiebrief en cijferlijsten indient, krijg je zo snel mogelijk van ons een reactie op je sollicitatie. Heb je vragen? Bel of mail ons gerust op telefoonnummer + 5999 4300000.

 

Supporting material

Sound like you?

Apply now